Adoptats

Adopcions 2021

Afortunadament, aquest any comencem a veure després de quasi 4 anys de feina, els fruits que dona l´aplicació del mètode CES (o mètode CER). Arriba la primavera, i són molt poques les camades que ens trobem als carrers de Lliçà d’Amunt, tot i així la feina no està acabada, i seguim a la recerca de llars per aquells petits que ens trobem (i també gats adults socials que no hi haurien d´estar al carrer). Al mes de Juliol portem 40 adopcions.


Adopcions 2020

L´any 2020 ha començat de manera complicada per la majoria de la gent, i per nosaltres també. Hem recollit molts cadells en molt males condicions (refredats, amb pulmonia, paràsits, etc…) i molts d´ells a part de necessitar un tractament específic, han hagut inclús de quedar-se ingressats al veterinari. 
Tot i així, durant tot el 2020, hem aconseguit trobar llar a 65 gatets.


Adopcions 2019

Al 2019 vam recollir més de 150 gatets dels carrers de LLiçà D´Amunt, i vam formalitzar més de 80 adopcions de gatets petits, però també de gats adults socials els quals el carrer no era el seu lloc.
Ja que no disposem de refugi, els gatets que per manca de recursos no ens podem fer carreg, els derivem a APAG, perquè també puguin tenir una segona oportunitat.


Adopcions 2018

L´últim trimestre de 2018 vam començar amb el projecte de buscar famílies als gatets que anàvem rescatant, ja que a mesura que aplicàvem mètode CES a les colònies veiem que no donàvem a bast per esterilitzar totes les gates de cop i seguien criant.
A finals de 2018 vam donar més de 30 gatets i adults en adopció, que ara porten una vida feliç i familiar.


Si estàs pensant en adoptar un gatet, i vols formar part de la gran família de Peluts, mira els nostres gatets en adopció.